Gå direkt till innehåll
Ulrika Hägvall Lundberg
Ulrika Hägvall Lundberg

Pressmeddelande -

Ny ekonomichef i Karlshamn

Ulrika Hägvall Lundberg blir kommunens nya ekonomichef.

Kommunstyrelsens arbetsutskott, som har ansvarat för rekryteringen av en ny ekonomichef, beslutade den 14 juni att anställa Ulrika Hägvall Lundberg som ekonomichef.

− Detta är ett spännande och intressant uppdrag med stora utmaningar. Det ekonomiska läget ställer extra höga krav på bland annat ekonomiavdelningen. Vi står också inför en del organisatoriska förändringar för att skapa förbättrade möjligheter till samarbete inom ekonomiprofessionen. Detta innebär en extra arbetsinsats för både mig och alla engagerade och kompetenta medarbetare. Jag ser fram emot uppdraget och är tacksam för förtroendet, säger Ulrika Hägvall Lundberg.

− Ulrika Hägvall Lundberg har sedan en längre tid arbetat som tillförordnad ekonomichef i Karlshamns kommun och axlat det på ett förnämligt vis. Ulrika har dessutom värdefull erfarenhet från tidigare anställningar inom Försvarsmakten och från revisionsbranschen genom PwC. Ulrika är också en av dem som ansvarar för den interna utbildningssatsningen Hållbar utveckling. Hon är en mycket kompetent och uppskattad medarbetare, säger Per-Ola Mattsson (S), kommunstyrelsens ordförande.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.

Kontakter

Annette Sandberg

Annette Sandberg

Presskontakt Kommunikationschef Övergripande ansvar för intern- och extern kommunikation. 0454-815 93