Följ Karlshamns kommun

Lokala företagsklimatet och den kommunala servicen i fokus i enkätundersökning

Pressmeddelande   •   Mar 21, 2007 09:13 CET

Ettusen slumpvis utvalda företag fick hösten 2006 erbjudande om att vara med i näringslivsenhetens enkätundersökning i Karlshamns kommun för att svara på hur man upplever det lokala företagsklimatet och den kommunala servicen.
I februari 2007 sammanställdes resultatet och är nu klar för presentation.

Parallellt under hösten genomförde även Svenskt Näringsliv en undersökning vad det gäller det lokala företagsklimatet i kommunen. Även den undersökningen har sammanställts och är klar för redovisning.

Dessutom förstärker Karlshamns kommun sin service gentemot näringslivet och lanserar den nya tjänsten Näringsliv Direkt.

Till Näringsliv Direkt kan företagare vända sig för att få information och klarhet i vad som gäller beträffande tillstånd, bygglov, kommunala planer, exploateringar, trafikutbyggnader och annat som rör kommunen och som har betydelse för företagen.

Med anledning av resultatet av enkätundersökningarna samt lanseringen av Näringsliv Direkt, hålls pressträff, torsdagen den 22 mars klockan 13.15 på First Hotel Carlshamn, Varvsgatan 1, Karlshamn.

Medverkar gör näringslivssekreteraren Ulrika Nordén Johansson, Karlshamns kommun, och regionchefen Carina Centrén, Svenskt Näringsliv.

Välkommen!


Vid frågor, kontakta:
Ulrika Nordén Johansson, Karlshamns kommun, tel 0454-811 19
Carina Centrén, Svenskt Näringsliv, tel 0454-30 26 90