Följ Karlshamns kommun

Lekfull belysning tänds i Rosengården

Pressmeddelande   •   Okt 02, 2014 10:22 CEST

Välkommen till invigning av den nya effektbelysningen på lekplatsen i Rosengården! På Kulturnatten den 4 oktober klockan 19.30 kommer Fritidsnämndens ordförande, Andreas Saleskog, att tända den nya belysningen för första gången.

Det är ljusdesignern och landskapsarkitekten Vivi Katarina Hennig på WSP Ljusdesign som tagit fram förslaget till den lekfulla belysningen, på uppdrag av kommunens Gatu- och parkenheten. Konceptet kallas ”Skuggspels-lek”. När mörkret faller över lekplatsen träder en ny fantasifull värld fram som lockar till upptäckarlust och ger nya lekmöjligheter.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Parkingenjör Sara-Marie Rännbäck på Karlshamns kommun, telefon 0454-814 22.


Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Med skogsbygden i ryggen blickar Karlshamn ut över den blekingska skärgården och havets horisont. I 350 år har Karlshamn funnits här. Längst ner i den sydöstra delen av Sverige, i Blekinge. Med sitt strategiska läge är det en öppen och välkomnande dörr mot Europa. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.