Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Karlshamns turistbyrå flyttar närmare havet och inbjuder till öppet hus

Turistbyrån flyttar till tillgängliga lokaler på Östra Piren. De nya lokalerna som invigs lördagen den 11 juli klockan 11.00 är större, mer verksamhetsanpassade och utan nivåskillnader. Samtidigt som Turistbyrån flyttar blir den en så kallad "blågul" turistbyrå. Kommunstyrelsens ordförande Sven-Åke Svensson inviger lokalerna och därefter håller Turistbyrån öppet hus fram till kl 15.00. Turistbyrån är alltid öppen för alla, men under denna tid kan man även se den del av lokalen som inte är besöksyta.

Det är Föreningen Turism i Sverige som utdelar auktorisation av "blågul" turistbyrå. Syftet med olika kategorier (grön-vit respektive blågul-skylt) är att ge konsumenten en uppfattning om vilka förväntningar och krav denne kan ställa på en turistbyrå. Auktorisationen garanterar en service- och kvalitetsnivå som gör att konsumenten med förtroende kan vända sig till turistbyrån.

Den högre statusen visar att Karlshamns Turistbyrå håller hög standard, att den kan tillhandahålla all den service som man kan förvänta sig av de bästa turistbyråerna i landet. Det handlar bland annat om öppettider, kompetensen hos personalen som rör Sverigekunskap, språkkunskap och hög känsla för värdskap och välkomnande.

Välkommen!

Vid frågor, kontakta:

Lena Axelsson, turistchef, tel 0454-812 11, 070-266 62 62

 

Ämnen

Regioner

Kontakter

Annette Sandberg

Annette Sandberg

Presskontakt Kommunikationschef Övergripande ansvar för intern- och extern kommunikation. 0454-815 93