Följ Karlshamns kommun

Karlshamn rustar för export

Pressmeddelande   •   Mar 24, 2014 15:22 CET

Business Sweden har under vintern och våren arrangerat en ny omgång av Affärsutveckling Export, en utbildning där lokala företag utbildas och coachas för att bli bättre rustade för att möta den internationella marknaden. Åtta Karlshamnsföretag har sedan november deltagit i utbildningens olika delar och slipat sina exportstrategier.

Torsdag den 27 mars sker en avslutning där företagen presenterar vad deras arbete har mynnat ut i. 

Löpande presentationer av de medverkande företagen sker mellan klockan 09.00 och 13.00 i salen Eufrat vid NetPort Science Park, Östra Piren Karlshamn. Kom förbi och ta del av dessa spännande presentationer.

Välkomna!


Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Med skogsbygden i ryggen blickar Karlshamn ut över den blekingska skärgården och havets horisont. I snart 350 år har Karlshamn funnits här. Längst ner i den sydöstra delen av Sverige, i Blekinge. Med sitt strategiska läge är det en öppen och välkomnande dörr mot Europa. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.