Följ Karlshamns kommun

Kan-Galan, Karlshamns första näringslivsgala

Pressmeddelande   •   Feb 25, 2014 16:42 CET

Fredagen den 28 februari arrangeras Karlshamns kommuns första näringslivsgala, Kan-Galan 2014. Syftet med arrangemanget är att bidra till utvecklingen av ett kreativt och långsiktigt företagande i Karlshamns kommun.

Galakvällen hålls i Bellevueparken i Karlshamn där gästerna bjuds på galamiddag och underhållning. Under galan uppmärksammas personer och företag som har gjort företagsamma insatser under 2013. Följande priser kommer att delas ut under kvällen;

  • Årets företagare
  • Årets nyföretagare
  • Årets butik
  • NetPort Science Park-priset
  • Gilla Karlshamn-priset
  • S:t Julianpriset - för utmärkt tillgänglighet i Karlshamns Kommun

För mer information om priserna, besök http://www.kangalan.se/tavlingskategorier/

Information om vinnarna och bilder från prisutdelningen kommer att skickas ut och finnas tillgängliga på www.karlshamn.se/pressrum vid klockan 22:30 på fredag.

Galan är ett samarrangemang som genomförs av Företagarna i Karlshamn, NetPort Science Park, Nyföretagarcentrum, Fastighetsägarna, Karlshamns handel och service ekonomiska förening och Karlshamns kommun.

För ytterligare information, kontakta:
Frida Borgström, Karlshamns Centrumförening, telefon: 070-813 93 09


Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Med skogsbygden i ryggen blickar Karlshamn ut över den blekingska skärgården och havets horisont. I snart 350 år har Karlshamn funnits här. Längst ner i den sydöstra delen av Sverige, i Blekinge. Med sitt strategiska läge är det en öppen och välkomnande dörr mot Europa. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.