Följ Karlshamns kommun

Inbjudan till presskonferens: ​2016 - året då landsbygdens företag skapar framtidens jobb!

Pressmeddelande   •   Nov 13, 2015 14:45 CET

Landsbygdsutvecklarna och Arbetsförmedlingen i Blekinge mötte 170 landsbygdsföretag under sin oktoberresa med ”Arbetsförmedlingen On Tour”. Nu tar de nästa steg.

De kommer nu att bjuda in till öppet hus på Arbetsförmedlingen i alla fem kommuner där länets småföretagare kan få information om vidare utvecklingsmöjligheter.

– Nyanställningar, utbildningar, branschträffar, företagsbesök, företagssamverkan är ytterligare exempel på hur vi tillsammans nu jobbar vidare i dialog med landsbygdens värdefulla företag, säger Marianne Westerberg, landsbygdsutvecklare i Karlshamns kommun.

Medierna hälsas välkomna till en presskonferens med landsbygdsutvecklarna och Arbetsförmedlingen i Blekinge där de berättar mer om de gemensamma fortsatta planerna och lite om resultaten från turnén.

Plats: Arbetsförmedlingen i Karlshamn

Tid: måndag den 16 november klockan 9.00

För mer information kontakta: Marianne Westerberg, landsbygdsutvecklare, 0733 - 57 63 09

Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Med skogsbygden i ryggen blickar Karlshamn ut över den blekingska skärgården och havets horisont. I 350 år har Karlshamn funnits här. Längst ner i den sydöstra delen av Sverige, i Blekinge. Med sitt strategiska läge är det en öppen och välkomnande dörr mot Europa. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.