Följ Karlshamns kommun

Fullsatt när Sven Melander ska prata mat

Pressmeddelande   •   Mar 10, 2015 07:31 CET

Onsdagen den 11/3 kl.19 besöker Sven Melander Svängsta bibliotek för att berätta om sin stora passion för mat och hur idén till kokboken Upp i vikt kvickt med Sven Melander blev verklighet.

Biljetterna sålde slut förra veckan och Sven kan se fram emot ett fullsatt Svängsta bibliotek.

Sven Melander började sin karriär som journalist 1971 på Expressen och fortsatte på Aftonbladet 1972 där han arbetade i 13 år. Han fick sitt genombrott som underhållare i TV med programmet Nöjesmaskinen i början av 80-talet och har sedan dess etablerat sig som komisk artist i TV och i scen- och krogshower. Några av Svens mest kända karaktärer är bl a Berra i Sällskapsresan, Steve med Lloyden och Werner und Werner tillsammans med Åke Cato.

För mer information kontakta:
Karin Asplund Rignell, programansvarig
Kultur- och biblioteksenheten, Karlshamns kommun
Tel: 0454-812 35
karin.asplundrignell@karlshamn.se

Arr: Kultur- och biblioteksenheten i Karlshamns kommun och ABF Blekinge

Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Med skogsbygden i ryggen blickar Karlshamn ut över den blekingska skärgården och havets horisont. I 350 år har Karlshamn funnits här. Längst ner i den sydöstra delen av Sverige, i Blekinge. Med sitt strategiska läge är det en öppen och välkomnande dörr mot Europa. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.