Följ Karlshamns kommun

Föreläsning med Li Pamp - Framtidens antikviteter?

Pressmeddelande   •   Okt 13, 2015 14:54 CEST

Aldrig har intresset för antikviteter varit större än nu i Sverige. Vad är då viktigt att tänka på när man köper retrodesign och vad blir framtidens antikviteter?

Det belyser programledaren, designexperten och entreprenören Li Pamp under kvällens föreläsning på Lokstallarna måndagen den 19 oktober kl.19. Hon bjuder också publiken på en spaning om tingens kvalitet och hållbarhet.

Li Pamp har ett brinnande intresse för och lång erfarenhet av att arbeta med design och antikviteter. De senaste åren har hon medverkat i flera antikvitetsprogram, såsom Antikmagasinet, Antikrundan och Go'kväll i SVT.

Föreläsningen ingår i serien om Håll Bar Het som är ett samarbete mellan Kultur Karlshamn i Karlshamns kommun och Studiefrämjandet, ABF, Folkuniversitetet, Studieförbundet Vuxenskolan, NBV och Sensus.

Kvällens föreläsning arrangeras av Kultur Karlshamn.

För mer information, kontakta Karlshamns Stadsbibliotek, tel. 0454-812 40.

Pris 80 kr, biljetter köps via www.karlshamn.se/kultur.

Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Med skogsbygden i ryggen blickar Karlshamn ut över den blekingska skärgården och havets horisont. I 350 år har Karlshamn funnits här. Längst ner i den sydöstra delen av Sverige, i Blekinge. Med sitt strategiska läge är det en öppen och välkomnande dörr mot Europa. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.