Följ Karlshamns kommun

FEL DATUM m.m. I TIDIGARE PRESSUTSKICK: Författarkväll med Martina Haag

Pressmeddelande   •   Okt 05, 2016 14:39 CEST

Fotograf: Anna-Lena Ahlström

Här kommer en rättad version av ett tidigare pressutskick:

Författaren och skådespelaren Martina Haag kommer till Karlshamn för att prata om sitt författarskap. Hon har skrivit flera romaner, nu senast den kritikerhyllade Det är något som inte stämmer från 2015.

Martina Haag är skådespelerskan som sadlade om och började skriva vid 39 års ålder. Martina har gett ut en rad humoristiskt vardagsrealistiska krönikesamlingar. Det är ur sitt eget liv hon hämtar stoff, med fokus på den mindre glamorösa delen av vardagen. Första krönikesamlingen Hemma hos Martina kom 2004. Därefter följde debutromanen Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra). Filmen med samma namn och med Martina Haag i huvudrollen blev en stor publiksuccé. Den senaste romanen Det är något som inte stämmer skildrar smärtan efter ett äktenskapligt sönderfall. I Karlshamn kommer hon att tala om sitt författarskap i stort, ett författarskap som också rymmer den peppande löparboken Heja, heja! och sprillans nya kokboken Du är min bästa vän och jag tycker så mycket om att komma på middag hos dig, skriven tillsammans med Clara Block Hane. 

Plats: Stora salen i Lokstallarna, Karlshamn

Datum: tisdagen den 11 oktober

Tid: klockan 19.00

Biljetter kan köpas på nortic.se. Efter föredraget blir det boksignering med Martina. Lundins Bokhandel finns på plats och kommer att erbjuda Det är något som inte stämmer för 120 kronor samt pocketutgåvan av Heja, heja! för 60 kronor. Det är enbart kontant betalning som gäller.