Följ Karlshamns kommun

Baltic Trade and Transport 4-5 december, Karlshamn

Pressmeddelande   •   Dec 01, 2014 14:17 CET

För första gången anordnas ett större transportseminarium i Karlshamn för ledande personer inom transport och logistik. Syftet är att erbjuda möjligheten att delta på internationellt seminarium även på mindre orter och samla dessutom stärka Karlshamn som transportnod och visa vilka styrkor som finns i Blekinge. 

Vice transportminister från Litauen Arijandas Sliupas deltar tillsammans med talare som Jens Hansen från Volvo, Anders Refsgaard från DFDS, Holger Kempter Teamlines, Arturas Drungilas, Klaipeda Seaport. På seminariet får vi en utblick från affärsmöjligheter i östra Europa blandas med regionala erfarenheter och möjligheter att ta tillvara handelsmöjligheter med Södra Sverige som utgångspunkt. 

Mer information ges på en pressträff den 3 december kl 15.00 på Netport Science Park. 

Media är välkomna att bevaka seminariet enligt bifogat program för dagarna.

För mer information vänligen kontakta:
Theresia Bergdahl, marknadsansvarig, 
0454-816 27, theresia.bergdahl@karlshamn.se

Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Med skogsbygden i ryggen blickar Karlshamn ut över den blekingska skärgården och havets horisont. I 350 år har Karlshamn funnits här. Längst ner i den sydöstra delen av Sverige, i Blekinge. Med sitt strategiska läge är det en öppen och välkomnande dörr mot Europa. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.

Bifogade filer

PDF-dokument