Följ Karlshamns kommun

​Spännande nyheter under sportlovet

Nyhet   •   Feb 06, 2019 15:04 CET

Om drygt en vecka, vecka 8, är det dags för sportlov igen. Årets katalog är precis som vanligt full av aktiviteter för lediga barn och ungdomar. Allt från traditionsenlig innebandyturnering i Mörrum till nyheter som ett stort LAN i Bellevueparken och aktiviteter med Teatersmedjan.

Prova bland annat på teater, kombinationen orientering och bokmys på biblioteket, tennis och keramik, folkdans och vävning, trampolinhoppning, skytte, konståkning, brottning, slalom, kampsporter, ridning, yoga, paintball, miniracing, att bygga och programmera en robot, att göra din egen bok, se teater och bio, hälsa på i en VR-värld och bygg en flygande farkost på Kreativum. Som vanligt erbjuder Karlshamns kommun tillsammans med föreningslivet ett stort utbud av aktiviteter för lediga elever. Dessutom ordnas ett LAN i Bellevueparken för högstadie- och gymnasieungdomar upp till 21 år.

– Det är roligt att vi varje år lyckas få in nya programpunkter. I år har vi förutom ett LAN även prova- på-teater och spännande aktiviteter som både Kreativum och Kultur Karlshamn anordnar. Vi är så tacksamma för alla föreningar som hjälper till att få ett så brett utbud som möjligt så att det finns något för alla att aktivera sig med. Ett aktivt lov innebär ju också ett roligt lov, säger fritidsledaren Peter Parnfelt.

Se hela sportlovskatalogen i blädderbar pdf.

För mer information kontakta: Peter Parnfelt på mobil 0733-57 61 52.