Följ Karlshamns kommun

Picknickföreställning - VAR BLEV NI AV? - eller: En Svensk Hund har inga Ränder

Nyhet   •   Mar 30, 2016 13:00 CEST

Lördagen den 2 april kl.19 är det dags för vårens andra Picknickföreställning i Lokstallarna då Hasse & Tages briljanta alster framförs i en föreställning med svängig jazz, sång och underfundiga texter.

Åtta musiker med en gemensam dragning åt det sceniska, och med ett gemensamt förflutet i andra tidigare projekt, har utifrån Svenska Ords klassiska revyer åstadkommit något alldeles extra. En musikföreställning med revykänsla, med nyskrivna arrangemang och med nyskriven text som ger ny kontext åt originaltexten. Det blir lite mer än konsert. Det blir lite show av det hela!

Ensemblen består av: Anna-Karin Westerlund sång, Lisa Björänge sång, Ida Lindberg sång, Olle Hedström sång, trumpet, Emil Westerberg sång, Gunnar Åkerheim piano, Max Thornberg kontrabas och Staffan Ålander trummor.

Denna konsert är ett samarrangemang mellan Kultur Karlshamn, Karlshamns Riksteaterförening, Jazzföreningen Munthe och Pro Musica, och ges i form av en picknickföreställning där möjligheten ges att äta och dricka under konserten. Vill man äta, tar man egen mat och dryck med sig.

Observera att det endast är tillåtet att äta och dricka vid borden, inte på läktarplats.

Insläpp kl. 18.

Biljetter köps via www.karlshamn.se/kultur eller på biblioteken i Karlshamn.