Följ Karlshamns kommun

Lika men olika - Fotoutställning på Lokstallarna

Nyhet   •   Apr 29, 2016 08:54 CEST

Under perioden 23/4-7/5 visas fotoutställningen Lika men olika på Lokstallarna i Karlshamn. Utställare är Minna Kujanpää från Mörrum och utställningen möjliggjordes med stöd från En snabb slant - bidrag för ung kultur.

En snabb slant är ett bidrag som Kultur Karlshamn ger till unga som vill arrangera eller på annat sätt engagera sig och berika kulturlivet i Karlshamn. Syftet är att stimulera ungas egna initiativ och entreprenörsförmåga inom kulturområdet och att öka ungdomars eget skapande, kreativitet, inflytande och delaktighet i kulturlivet. Bidraget ger möjlighet för ungdomar att skapa och driva egna projekt och arrangemang även utanför föreningslivet och skolan.

Bidraget kan sökas av:
Privatpersoner, mellan 13 och 20 år, som är folkbokförda i Karlshamns kommun och som inte är yrkesverksamma inom kulturområdet. (Åldersintervallet gäller det året sökande fyller 13 respektive 20 år).

Bidraget kan sökas till:
Kulturprojekt och aktiviteter i bred bemärkelse som genomförs av ungdomar och i första hand för ungdomar inom Karlshamns kommun. Egna arrangemang och eget skapande, idéer och projekt som är offentliga/publika och riktar sig till andra än initiativtagaren, t ex festivaler, konserter, utställningar, workshops, föreställningar, slöjd, dans, film, webbsidor, debatter m m.

Läs mer om En snabb slant på www.karlshamn.se/kultur

För mer information om utställningen kontakta Minna Kujanpää på tel. 070-9961612.