Ett 20-tal jobb skapas i Svängsta

Ett 20-tal jobb skapas i Svängsta

Press releases   •   Sep 11, 2015 12:08 CEST

Nu är det klart att Svenska Migrationscentret redan nästa månad öppnar ett kontor i gamla Haldafabriken i Svängsta. Totalt handlar det om ett tjugotal nya jobb som skapas för kommuninvånare som står längst från arbetsmarknaden.

Pressinbjudan: Årets kommunala arbetsplats koras

Press releases   •   Mar 05, 2014 10:28 CET

Den 10/3 klockan 14.00 offentliggörs och koras årets kommunala arbetsplats i Karlshamn. Precis som tidigare år vill Karlshamns kommun överraska den vinnande arbetsplatsens personal. Pressen får gärna vara med vid utnämningen. Representanter från Karlshamns kommun möter därför gärna pressen vid arbetsplatsens entré klockan 13.45 den 10 mars. Den aktuella arbetsplatsen meddelas under samma dag.

Apollovägens lekplats invigs

Apollovägens lekplats invigs

Press releases   •   Jun 04, 2014 11:33 CEST

Välkommen till invigningen av Apollovägens lekplats! Den 10 juni klockan 13.00 inviger Fritidsnämndens ordförande, Andreas Saleskog, lekplatsen på Apollovägen i Högadal, Karlshamn. Lekplatsen har nyligen renoverats och tillgänglighetsanpassats, med ny lekutrustning och fallunderlag i gummi. Förskolebarn, från närliggande Regnbågens förskola, har bjudits in för att delta vid invigningen.